Barbelo Blog - egy hétköznapi rózsakeresztes blogja

A rátermettek köréből, nincs igazolt távolmaradás

H1N1 – há egyen egy – almát!

H1N1 – há egyen egy – almát!

H1N1 – há egyen egy – almát!

A legújabb beakadt horog, amitől sajog a tüdőnk!

Súlyosbodik a meccs!

Bőven az utolsó menet végefelé járunk!

Mindkét fél óriási veszteségeket tudhat magáénak!

Hogy kik a meccs résztvevői?

Az egyik sarokban, az ember áll, akinek legbelső igényévé válik, a szabadság, az egység, és a szeretet!

A másik sarokban, azon Eonok, és Archonjaik, és azok földi csatlósaik, a multicégek és egyéb politikai, gazdasági nagyhatalmak mint képződmények! „nem emberek ellen van tusakodásunk”

A tét nem kevesebb mint az Élet maga.

ember

Az amit mi általában életnek nevezünk, már régen nem az aminek kéne lennie, vagy mondjuk inkább úgy, ami lehetne.

Mindannyian éljük valamiképp a nekünk kimért időt, megtöltjük értékes és kevésbé értékes tapasztalatokhoz vezető cselekedettel! Ezen cselekedetek, és tapasztalatok végül sokunkat elvezetett oda, hogy egyre gyakrabban felmerülnek bennünk az életünk alapjait firtató kérdések, felismerések, mint pl.:

„valami itt hibázik”

„bármit teszek, minden csak majdnem jó”

„a legtöbb cselekedetünk, felhívja önmaga ellentétét is”

„a félelmek és a szeretet nem fér össze bennünk”

„a boldogtalanság forrása a szélsőséges ön-érdek-érvényesités”

„a szélsőséges biztonságra való törekvés, az élettel eredendően ellentétes”

Stb….

Ott állunk, tántorogva, néhány monoklival, a H1N1 től sajgó tüdővel, és várjuk az újabb ostromot! Miközben még az előző horog sajgó kérdései: „beoltsam vagy ne oltsam?”kábítják elménket, félelem hullámokkal.

Győzhetünk, ilyen eredendő gonoszság ellen?

Vajon, van csodafegyver mellyel sikeresen megvívhatjuk ezt a harcot, mi hétköznapi egyszerű emberek?

Vajon csatlakoznunk kellene Klaus Werner / Hans Weiss –hez?

Ők a „Márkacégek feketekönyve” című tanulmányukban,http://hu.wikipedia.org/wiki/Márkacégek_feketekönyve leírták a Gyógyszer konszernek Kelet-európai drága kenőpénzekkel megvett kísérleteit.

Az olaj kártelek kegyetlenségeit az elmaradott országokban!

Arról is részletesen írnak, hogy az európai kakaó fogyasztás nagy részét, Elefántcsontparton ill. Afrika több országában a mai napig a legolcsóbb munkaerő : rabszolga gyerekek szedik! Igen azt ami ott van a konyhánkban, évente gyermek életek ezrei és több mint 200.000 gyermek évtizedes embertelen rabszolgatartásának gyümölcsei! Többnyire nem élik meg a 30 éves kort.

Vagy ott a mobiltelefon! Mindannyian használjuk. Van több is/ fő.

Az azonban nem áll a készülék használati utasításában, hogy

„Kedves felhasználó, legyen szíves mondjon el egy imát, azon tömegekért, akik életüket adták Kongói koltánérc háborúban és a bányákban embertelen körülmények között dolgozókért!”

Mi ez a koltán? A koltánércből nyerik a tantált ami elengedhetetlen anyag a mobiltelefonokhoz!

Megemlíthetjük még az AIDS-vírust mint első érv a kizsákmányolásra és a különböző tápszer-értékesítésre Afrikában, aminek következményeképpen, évente másfél millió! Csecsemő hal meg! (mert hogy nincs tiszta ivóvíz amibe elkeverhetnék, így a HIV fertőzött anyák, nem szoptatják csecsemőiket, hanem tápszerrel etetik! Azt azonban nem mondják el nekik, hogy az ivóvíz útján 50% hogy beteg lesz anyatej útján meg max 20%!

Sorolhatnánk még, a kőolajtermelést ami a fegyver kereskedelem kistestvére, vagy ugye a legújabb pofon ez a H1N1 vírus.

Azt hogy mekkora veszély ez ténylegesen, nehéz kihámozni a harsogó médiából. Hiszen, az azért tény, hogy súlyos milliárdokat kaszálnak ezen a bizniszen a Gyógyszeripari cégek, így érthető hogy kell a kampány! Az pedig minden ovis marketinges is tudja már, hogy a leghatékonyabb kampány a probléma tudat felkeltése, és a problémára megoldásként a terméket kínálni!

És az is igaz, hogy a wellness biznisz miatt, a gyógyszeripari konszernek, súlyos veszteségeket könyvelhetnek el maguknak az elmúlt években!

A prevenció vagy megelőzés egy tényleges wellness trend, ami a táplálék kiegészítők végeláthatatlan sorát adta a világnak! Az hogy ez milyen szinten indokolt, végül vitatható, de az tény, hogy gyógyszerek helyett, vitaminokra költjük a pénzünket.

És ugye itt jön a kérdés, vajon, mi az a dolog, amivel a tömeget újra, gyógyszervásárlásra lehet kényszeríteni!?????

Vakcina? nm vakcina? szövődmény, nem szövődmény… A választ kedves olvasó, rád bízom!

Ellenben visszatérnék a tényleges kérdéshez: – Mit tehetünk?!

Van egy különleges axióma, állítás, vagy elv amit itt most segítségül szeretnék hívni a válasz megértésének elősegítésére!

Tudatállapot = Létállapot!

Mit is jelent ez?

Egyenesen azt, hogy az életünk irányát, eseményeit, és cselekedtünk gyümölcseit, belső érzelmi, tudati és legfőképp lélekállapotunk minősége határozza meg!

Igen! A megoldás a kezünkben van, vagy mondhatnánk azt is hogy „közelebb van mint kezeink és lábaink!”

Más irányból közelítve: „Aki önmagát legyőzi, erősebb annál is mint aki egy Multit győz le”

Sem Isten, sem ember, sem a világ legsötétebb árnyai sem vehetik el tőlünk az az élet-létállapotot, melyet TUDAT-LÉLEK-ÉLET állapotunk alapján megérdemlünk!

Hit, Remény, Szeretet

Ezek elcsépelt szavak a mai világban, de még is azt gondolom, ez az a fegyverzet és páncélzat, mely megvéd minket, s biztosítja a győzelmet a ránk támadó és minket kizsákmányoló erők ellen!

Jöjjön aki hivatott, hiszen erre a meccsre mindenkinek ma már magát kell választania!

A belső küzdelmünk, a templomunkból a félelemgólem-kufárok kiűzésének a gyümölcse,  jutalma nem más mint az egyetemes, és örök ÉLET.

Sajnos erre oltóanyagot vásárolni nem lehet! Amit tudok javasolni, hogy TV, Rádió kikapcs, hiszen ma már elég kevés a nem manipulált üzenet!

Ne gondold azt hogy egyedül vagy a küzdelemben!

http://www.kulturaliskreativok.cc/ az egész világon milliók döntöttek úgy, hogy más utat választanak! Ha igazán szabad forrást, jó gondolatokat, életbölcsességeket szeretnél: http://tisztahangok.hu

Egy mindenki számára könnyen alkalmazható segítséget azonban az Arany Rózsakereszt filozófiájában találtam meg! http://lectorium.hu/ Ez a kezünkbe adja az eszközt!

Sokan vélik úgy, hogy van egy vak sors, van eleve elrendeltetés, az van ami jutott, ezzel kell megküzdenünk, .meg persze van gondviselés, oltalmaznak és vigyáznak ránk.

Aztán az élet történései sokszor igazolják mindkét állítást.

Hogy lehet ez?

Az Arany Rózsakereszt filozófiájából bennem az a kép ált össze, hogy mindkettő igaz!

Rajtunk múlik, hogy készek vagyunk e kilépni a körforgásból, ami a vak sors, hintája, egyszer fenn, egyszer lenn, végeláthatatlan inkarnációkon át, ahol a karma, a cselekedeteink, gondolataink, és érzelmeink hatásainak ok-okozata löki tovább a kereket.

Vagy pedig:

A szívünk vágyakozásában megszületik az igény, a vágy valami másra a körforgáson túlira…ki ebből a háborúból, valami amit sokszor nem is tudatosan, de nyughatatlanul keresni kezdünk… S ez a vágyakozás, erre a tiszta dologra,erre a másra… megnyitja az ég felhőit, ahonnan aláereszkedik valami, ami körbevesz, vezet és oltalmaz minket minden utunkon!

Ez a dolog ami az egyedüli esélyünk egyénként, csoportként, és emberiségként! Vallástól, Tanoktól, és filozófiáktól teljesen függetlenül, mindenkinek elérhető!

Szóval… a meccs végkimenetele rajtad is áll! A dolog benned és önmagaddal kezdődik!

Miért?

Végezetül a legfontosabb tétel:

A benned megvívott harc, hogy segít másokon?

Egy képet hallottam egyszer egy barátomtól,a témában amit most itt megosztanék veled!

„Képzelj el, egy hatalmas ember tömeget, ami ezernyi kötéllel és csomóval gúzsba van kötve! Szinte, kiszolgáltatottak, és szabad mozgásra képtelenek! Aztán egyszer csak az egyik, iszonyú áldozatok árán, kiszabadítja magát! Szabad lett! Mi történik? A kötelek szorítása halszálnyit enyhül…még egynek sikerül… már ketten szabadok, és ők is segítenek, a többieknek, példával és szeretettel szabadulni a kötelektől.

Egyre többen szabadulnak, a kötelek egyre gyengébben tartják a tömeget, hiszen, már van némi remény a szabadulásra, így a kötelek felé nem fordul akkora figyelem, nem éltetjük tovább ezeket az erőket! Mindannyian elkezdjük kigyomlálni magunkból ezeket a megkötő dolgokat, mint sikerhajhászás, hírnév, becsvágy, felhalmozás, hatalomvágy, félelmek, ellenszenvek, érdekeken alapuló jóság rögeszmék…

S amikor eléri a kritikus tömeg a határt, akkor a többiekről is egyszerűen lehullnak a kötelek, vége a szolgalelkűségnek, lepotyognak a finomanyagi paraziták rólunk, elménk kitisztul, szemeinket a hegyekre emeljük, s hajadonfőtt, nyílt szívvel és meztelen lábbal megyünk az új felkelő nap felé!”

Share Button