Barbelo Blog - egy hétköznapi rózsakeresztes blogja

A rátermettek köréből, nincs igazolt távolmaradás

A Plútó a Teremtő akaratának jelképe

A Plútó a Teremtő akaratának jelképe

A Plútó a Teremtő akaratának jelképe

Fizikai megjelenése egy felkiáltójel! az emberiség soha eddig nem látott mértékben kezdett ez az isteni Akarattal, a Világrenddel ellentétesen élni.

A Plútó az az energia, mely nem kér a magyarázkodásokból. Azonnali változtatást követel. Úgy bánik velünk, amilyennek lennünk kellene. Kevesebbel nem éri be. A Plútó – a Mars felsőbb oktávja – mintegy fölemelt mutatóujj figyelmeztet: a férfiak elnőiesedésének gátat kell vetni. Aki elveszítette szellemi kapcsolatát létének értelmével, az a fizikai paramétereivel azonosítja önmagát.

Ez a materializmus. A mater – a nő. A férfi eredendően a magasabb szempontú összefüggések megvilágítója. Abban a családban, ahol a cél az anyagi többlet felhalmozása – bármi is a látszat – a nő irányít. A férfi inkább a nő igényeit, mint a Teremtő rendjét szolgálja. A férfi a mennybe jut, ha a nő hisz benne. De a sötét mélységbe zuhan, ha ő a nőben, és nem a Teremtőben látja elsődleges támogatóját. Ott, ahol a szükséglet biztosítva van, de a lelki boldogság elsődleges, a férfi a helyzet magaslatán áll.

Share Button